Ústav fyzikálního inženýrství - obor Fyzikální inženýrství a nanotechnologie Ústav fyzikálního inženýrství - obor Fyzikální inženýrství a nanotechnologie
ÚFI 

Fórum

   Výuka


Vyhledávání

 

Vyhledávání osob

 

Klikněte na tlačítko Najdi ..

Mapa serveru

Odkazy:

OSA (the Optical Society) Student chapter of Czech Republic

/Fórum/Výuka     

Názory na výuku

Zde můžete zveřejnit názory, které se týkají výuky zajišťované ústavem.



Diskuse  Nový příspěvek         Řadit: souvislost   datum
<< <  1 2 3 4 5 ...54 55 56 57 58  > >>

           Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelogický systém zkoušky (J. Spousta, 06.01.2005 19:03) Reagovat
          

Vazeny pane Matthieu, je toho od kazdeho trochu - hodne motivovat, ale zaroven nezkazit dobreho studenta a neposkodit jej, kdyz to zvladne jinym zpusobem, nez ostatni (pozor ale, to muze byt muj subjektivni nazor). Slavny fyzik - Richard Feynman - kdysi pronesl vetu, kterou si casto pripominam, kdyz premyslim o nasem pedagogickem snazeni, cituji: "Kazdy pedagogicky proces je predem urcen k nezdaru vyjma tech nekolika pripadu, kdy je zbytecny." Neni to pro nas ucitele prilis povzbudive, ale obavam se, ze dost pravdive. Asi tedy nejvice zalezi na vas a pak teprve na nas, abychom vas svym pristupem nezkazili a neznechutili vam fyziku, ktera je, marna slava ja si to opravdu myslim, krasna. S uctou a pozdravy Jiri Spousta

Přednášky (Ondra, 14.12.2004 18:45) Reagovat

Kdy budou doplněny přednášky na internetu?

     Re: Přednášky (Spousta, 14.12.2004 19:13) Reagovat
    

Pracujeme na tom usilovne, predpokladam, ze to bude koncem tohoto tydne. Chceme totiz uverejnovat materialy, ktere obsahuji co nejmene chyb.

S pozdravy

J. Spousta

Zkouška (A., 14.12.2004 15:20) Reagovat

Ráda bych znala termin, od ktereho je možno se elektronicky přihlašovat ke zkoušce z fyziky II u docenta Spousty. Vím, že chci asi mnoho, ale ... :)

     Re: Zkouška (Spousta, 14.12.2004 19:08) Reagovat
    

Dobry den, pristi tyden bude spusten zkusebni provoz elektronickeho prihlasovani studentu ke zkouskam, ktery bude "testovan" pouze na nekolika vybranych vyucujicich. S vysokou pravdepodobnosti (uvod do kvantove mechaniky budeme brat na pristi prednasce) budu mezi testovane patrit i ja (Spousta). Takze se domluvime na prednasce v utery, kam Vas timto srdecne zvu. Predpokladam, ze se budete moci prihlasit na jeden z prvnich sedmi radnych zkusebnich terminu po 23 studentech v sini P2 od 8.00 hodin hned pocatkem pristiho tydne. Staci tato informace?

S pozdravy

Jiri Spousta

       Re: Re: Zkouška (anonym, 14.12.2004 19:11) Reagovat
      

Omlouvam se, prednaska se kona jiz v pondeli, ne v utery. Ach, ta kvantova mechanika a principy neurcitosti v ni obsazene mi stiraji rozdily mezi dny. To se tedy mate nac tesit! S uctou J. Spousta

         Re: Re: Re: Zkouška (A., 15.12.2004 13:42) Reagovat
        

Děkuji za vaši téměř vyčerpávající, odpověď. Vaším přednášky s radostí zúčastním(stejně jako těch předchozích:)) Můžu Vás uklidnit(možná i potěšit), že rozdíly mezi dny se stírají nejen vám, ale mně také, a je docela dodře možné, že u mně je tato "nemoc" už v pokročilejším stadiu:) A to jsem ještě neměla tu čest potkat se s kvantovou fyzikou..

           Re: Re: Re: Re: Zkouška (A., 15.12.2004 14:39) Reagovat
          

Jejda, rozdily nejen mezi dny ale mezi pismenky take:)

Vyučující (gajda, 13.12.2004 00:23) Reagovat

Dobrý den (noc) všem. Mohl by mi někdo prosím sdělit kdo letos vyučuje Fyziku II na kombinovaném studiu?Děkuji

     Re: Vyučující (Spousta, 13.12.2004 12:35) Reagovat
    

Dobry den, mam pocit, ze jsem zcela nepochopil dotaz - kombinovane studium je totiz termin pro byvale dalkove studium a pro toto studium se Fyzika II neucila. Pokud se Vam ale jedna o vyucujiciho v diferencnim rocniku (pro byvale bakalare, kteri chteji dale pokracovat v magisterskem (inzenyrskem) studiu), tak tim je dr. Jiri Petracek a jeho prednaska Fyzika II se kona v sini P2 v utery navecer.

S pozdravy

Jiri Spousta


<< <  1 2 3 4 5 ...54 55 56 57 58  > >>
© 2003 designed by RAW4U

PDVisual    Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství     Admin    Mapa serveru