Ústav fyzikálního inženýrství - obor Fyzikální inženýrství a nanotechnologie Ústav fyzikálního inženýrství - obor Fyzikální inženýrství a nanotechnologie
ÚFI 
ÚFI

  

     Rekonstrukce A2
     Dlouhodobé akce

Vyhledávání

 

Vyhledávání osob

 

Klikněte na tlačítko Najdi ..

Mapa serveru

Odkazy:

OSA (the Optical Society) Student chapter of Czech Republic

     



Nástěnka  Nový příspěvek
<< <  1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...375 376 377 378 379 380  > >>

WiFi v budově A2 (Jakub Zlámal, 15.01.2024 11:59) Reagovat

Místnosti v budově A2 by měly být dostatečně pokryty WiFi připojením EDUROAM nebo VUT.

Pokud si budete připojovat vlastní routery, vypněte na nich prosím WiFi, aby nedocházelo k ovlivňování sítí.

Pokud budete mít s WiFi potiže, dejte mi prosím vědět a zařídíme nápravu.

Připojování počítačů v A2 k internetu
          (Jakub Zlámal, 15.01.2024 11:57) Reagovat

Pokud se přesouváte do nových místností v A2, budete zřejmě potřebovat pomoci s připojením počítačů k internetu. Přenosné počítače by měly fungovat bez problémů, problémy mohou nastat u stolních PC, tiskáren, .... Tam bude potřeba přenastavit připojení k síti.

Napište email mě a prof. Šanderovi. Jeden z nás se vám ozve, kdy bude moci připojení zprovoznit.

Prosím uveďte do předmětu zprávy slovo Internet, aby nám ve zprávávch nezapadla.

Klíče od A2 k vyzvednutí (Oto Lipovský, 12.01.2024 10:39) Reagovat

vážení kolegové,

již se můžeme začít zabydlovat zpět v bud. A2. Klíčky od kanceláří/laboratoří jsou u paní Chatrné (zatím v A1/1726), která vám je proti podpisu vydá. Takže jestli už se chcete stěhovat, tak můžete. Ještě vám brzy sdělím doplňující informace, do kdy se máme přestěhovat, ale počítejte, že na to máme určitě do konce ledna. Učebny a laboratoře se stěhují přednostně ve spolupráci s Hrubymoving od příštího týdne, avizo jsem kolegům, kterých se to týká, již dal.

A v bud. KHA2 nefunguje nový výtah, intenzivně se řeší jeho oprava. Tak abyste nebyli překvapeni, že se do vyšších pater A2 musíte dostávat buď pěšky, nebo páterem, nebo výtahem v A2.

Požadavky na rozvrh na letní semestr
          (Jakub Zlámal, 12.01.2024 06:55) Reagovat

Pokud máte nějaké požadavky na rozvrh v letním semestru, pošlete mi prosím email. Do předmětu zprávy prosím uveďte Rozvrh.

Pokud budete na delší stáži nebo nebudete moci učit z jiných důvodů, dejte mi prosím vědět, abych s Vámi nepočítal do výuky.

Příští týden budu připravovat rozvrh fyzikálních inženýrů, rozvrh výuky fyziky až těsně před začátkem semestru.

Zapojení zásuvek internetu a telefonu v A2
          (Jakub Zlámal, 05.01.2024 13:15) Reagovat

Množství zásuvek internetu, které chceme zapojit v A2 je značné. Nepředpokládá se, že úplně vše bude zapojeno.

Prosím všechny, kdo psali požadavky na zapojení zásuvek, aby ještě prošli seznam zásuvek a zásuvky, které teď není nyní nutné připojit (protože do nich nebude nic zapojeno) označili ve sloupečku E písmenem x, případně ještě řádek modře podbarvili. (důležité je to x, aby šlo záznamy snadno filtrovat)) Prosím udělejte to co nejdříve. Na zapojení zásuvek se intenzivně pracuje a usnadníme tím pozdější úpravy.

Děkuji.

Stěhování zpět do A2 (Oto Lipovský, 04.01.2024 13:34) Reagovat

Vážení kolegové,

tak od PO 8. 1. 2024 se již prý bude možno začít stěhovat zpět do bud. A2. P. tajemník nám během tohoto dne dá klíče a patra slavnostně předá, takže jak to budeme mít, hned vám dáme klíče, abyste mohli začít. Tak buďte připraveni. Připouštím ale variantu, že to může mít drobné zpoždění třeba o den; viz. info před Vánoci, že se už před Vánoci budeme moci začít stěhovat.

Rozpis zkoušení 3F (Jakub Zlámal, 04.01.2024 13:17) Reagovat

Připravil jsem rozpis úkolů na zkoušení fyziky. Zatím na první dva termíny 9. a 16. ledna.

Prosím označte mi zeleně jestli můžete úkol přijmout, případně oranžově, že nemůžete.

Ke zkoušení potom pošlu bližší informace emailem.

Faktura Linde Gas (Melkesova, 04.01.2024 09:17) Reagovat

Prosím o informaci, komu patří faktura denní nájem chladiva - lahve 594,59 CZK Děkuji Melkesová

Prezentace témat studentům 2. ročníku (nábor studentů do skupin)
          (Michal Kvapil, 03.01.2024 13:47) Reagovat

V druhém týdnu letního semestru (12. 2. - 16. 2.) je v plánu v hodině fyzikálního prosemináře uspořádat pro naše studenty 2. ročníku prezentace jednotlivých výzkumných skupin, lépe však témat, na jejichž řešení u Vás mohou začít (spolu)pracovat. Mělo by Vám to umožnit „ulovit si“ studenty s půlročním předstihem před vypsáním bakalářských témat. Zároveň to umožní studentům seznámit se s Vámi či Vaší skupinou a Vaším výzkumem ještě před volbou bakalářské práce. V době, kdy tyto prezentace organizoval Zoltán Édes, býval o ně ze strany prezentujících velký zájem. Proto bych jen předběžně nastínil, že by Vaše prezentace měla být maximálně úderná, neboť bude nejspíše limitována na cca 5 minut a možná i méně. A každý prezentující bude moci prezentovat jen jednou (tak jak to bývalo i za Zoltána). To však nebrání tomu, aby jedna skupina vyslala více prezentujících. Znovu se Vám připomenu koncem zkouškového poté, co budou známy rozvrhy na letní semestr, a tedy i čas a místo konání fyzikálního prosemináře. V tu dobu pak po Vás budu chtít i nahlášení zájmu prezentovat. Michal Kvapil

Reflektivní seminář  (Petr Dvořák, 03.01.2024 12:45) Reagovat

Dobrý den všem, po minulém úspěchu reflektivního semináře, kde si můžeme sdílet pedagogické a didaktické zkušenosti, bych rád uspořádál v pořadí 2. tento seminář, a to ve středu 17. ledna od 15hod v kafárně (nové nebo staré ještě napíši). Seminář bude tentokrát krátký na cca hodinu a půl. Jste všichni srdečně zváni. Petr Dvořák


<< <  1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...375 376 377 378 379 380  > >>
© 2003 designed by RAW4U

PDVisual    Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství     Admin    Mapa serveru