Ústav fyzikálního inženýrství - obor Fyzikální inženýrství a nanotechnologie Ústav fyzikálního inženýrství - obor Fyzikální inženýrství a nanotechnologie
ÚFI 

Fórum

   Výuka


Vyhledávání

 

Vyhledávání osob

 

Klikněte na tlačítko Najdi ..

Mapa serveru

Odkazy:

OSA (the Optical Society) Student chapter of Czech Republic

/Fórum/Výuka     

Názory na výuku

Zde můžete zveřejnit názory, které se týkají výuky zajišťované ústavem.



Diskuse  Nový příspěvek         Řadit: souvislost   datum
<< <  1 2 3 4 5 ...55 56 57 58 59  > >>

       Re: Re: Vyučující (gajda, 13.12.2004 17:19) Reagovat
      

Jojo.Máte pravdu.Nějak jsem to včera popletl.Děkuji

termíny zkoušek (Radek, 08.12.2004 11:17) Reagovat

Budou vyvešeny termíny zkoušek na intrnetu? A půjde se tam i zapsat?

     Re: termíny zkoušek (Spousta, 08.12.2004 14:31) Reagovat
    

Vazeny pane, terminy zkousek mohou byt jednotlivymi vyucujicimi zverejneny na nasich strankach, ale povinne to neni, nejelepe bude, kdyz se individualne domluvite se svym prednasejicim, jakou formou terminy da studentum na vedomi. Zapisy ke zkouskam budou (jak doufam) reseny centralne pres Informacni system fakulty, v soucasnosti se pracuje intenzivne na spusteni tohoto modulu. S pozdravem

Jiri Spousta

Kolik vlastně bodu? (Já, 02.12.2004 10:35) Reagovat

Zajímalo by mě kolik je potřeba bodů k udělení zápočtu z Fyziky2.Na přednáškách slyšíme jiná čísla než ve cvičeních.

     Re: Kolik vlastně bodu? (Administrátor, 02.12.2004 10:40) Reagovat
    

Počet bodů, které musíte získat pro udělení zápočtu z Fyziky 2 je uveden v programu výuky předmětu.

Z teoretického cvičení musíte získat 9 bodů z 21. Z laboratorního 6 bodů z 9.

aspoň nějaká ukázka (mirabelka, 25.11.2004 08:36) Reagovat

Výuka fyziky probíhá na úrovni teoretické a vše máme možnost si představit jenom v hlavě.Myslím si, že nějaký ten menší pokus by oživil teoretickou výuku, aspoň teď v magnetismu, v kvantové fyzice to asi už nebude možné.Jinak bych říct, že přenášky doc. Spousty jsou dobré, ale opravdu bych přivítal trochu té praxe.

     Re: aspoň nějaká ukázka (Spousta, 26.11.2004 11:32) Reagovat
    

Vazeny kolego, vas prispevek mne na jedne strane rozesmutnel, na strane druhe potesil. Zacnu tim smutnym - nas take mrzi, ze prednasky z elektriny a magnetizmu vypadaji tak, jak vypadaji a jak je i Vy popisujete - mnoho teorie, zadny demonstracni experiment. Bohuzel, je to dano tim, ze nemame potrebne pristrojove zazemi. To veselejsi je, ze si to jednak uvedomujeme i my a to, ze se pristi rok na tento problem zamerime - snad se nam jiz podarilo sehnat vse potrebne (nadseni mame, namety a ideove navrhy experimentu take, mistnost na uskladneni snad rovnez a penize na zakoupeni nejake sezeneme). Vas dopis lze v tomto smeru uvitat jako podpurny argument pri techto nasich snahach. S pozdravem Jiri Spousta.

Přestávky (Zdeněk, 22.11.2004 11:49) Reagovat

Velice bych se přimlouval za alespoň krátkou přestávku v přednáškách doc.Spousty. Moje vnímací a zaznamenávací smysly po dvou nepřetržitých hodinách úporné přednášky hlásí error a odmítají další informace.Zároveň bych chtěl poprosit, jestli by doc.Spousta nemohl zařadit místo zdlouhavého odvozování vzorců spíše praktičtější ukázky použití teorie.

     Re: Přestávky (Spousta, 22.11.2004 13:02) Reagovat
    

Vazeny pane, dekuji za upozorneni, ale prestavky delame, jen jsou maskovane za drobne odbocky, pri kterych vam klidne kontrolka error muze svitit. Odpadla nam totiz jedna prednaska a tak se ji takto nenasilne (ale asi trochu nasilne preci jen) snazime nahradit. Co se dlouhe teorie a malo instruktivnich prikladu tyka, pokusim se, ale obavam se, ze to by melo byt spise naplni procvicovani jednak v TC, ale hlavne v nove vytvorene prednasce Vybrane kapitoly z fyziky II, kterou mohu vrele doporucit vasi pozornosti.

S pozdravem a diky za podnety

Vas

Jiri Spousta

Melé testy (Radek, 16.11.2004 19:45) Reagovat

Když už se píší ty malé testy, nebylo by od věci, kdyby s námi cvičící po napsání testu prošel srávné odpovědi a odůvodnil je. Také by pomolo, kdyby jsme si ten test mohli prohlédnou a zjistit, které odpovědi jsme vypnili špatně..


<< <  1 2 3 4 5 ...55 56 57 58 59  > >>
© 2003 designed by RAW4U

PDVisual    Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství     Admin    Mapa serveru